Kaarinan Autopalvelu Oy

Keskustelua autoista ja autoilusta yleisesti
Teipe
Viestit: 25
Liittynyt: 13 Kesä 2005 13:58

Kaarinan Autopalvelu Oy

Viesti Kirjoittaja Teipe »

Kokemuksia tästä paikasta kellään? Osaavatko hommansa ja halvalla? Vai mikäs Turun seudulla paras huollatuspaikka?
samppu
Viestit: 38
Liittynyt: 18 Heinä 2008 10:24
Paikkakunta: turku

Re: Kaarinan Autopalvelu Oy

Viesti Kirjoittaja samppu »

Perushuollot ihan ok. Hiukan on vielä opettelua vaativammissa korjauksissa, mut muuten palvelu yms. tosi hyvää. Hiukan halvempi kuin ford satakunnantie (mikä on sikakallis paikka 90€/h!!). Luulisin, että heillä rupeaa olemaan jo erikoistyökalujakin, mitä ei ollut vielä syksyllä.
Focus 1.6 2006
Teipe
Viestit: 25
Liittynyt: 13 Kesä 2005 13:58

Re: Kaarinan Autopalvelu Oy

Viesti Kirjoittaja Teipe »

OK..pitänee ehkä miettiä seuraavaksi huoltopaikaksi
jukka joutsijärvi
Viestit: 39
Liittynyt: 21 Tammi 2006 16:31
Paikkakunta: Rymättylä

Re: Kaarinan Autopalvelu Oy

Viesti Kirjoittaja jukka joutsijärvi »

samppu kirjoitti:Perushuollot ihan ok. Hiukan on vielä opettelua vaativammissa korjauksissa, mut muuten palvelu yms. tosi hyvää. Hiukan halvempi kuin ford satakunnantie (mikä on sikakallis paikka 90€/h!!). Luulisin, että heillä rupeaa olemaan jo erikoistyökalujakin, mitä ei ollut vielä syksyllä.
Ajattelin teettää scorpio cossuun heillä jakopään remontin eli ketjut ym vaihto sanoivat rehellisesti että kossuun ei ole tehneet sellaista vielä mutta onnistuu silti. Mitenkähän mahtaa olla asian laita kun on vaativampi juttu??...Pakko kai luottaa kun valinnanvaraa on vähän ja satakunnantie hintapyyntö oli aivan jostain eri planeetalta.
Jukka
Ford Granada 3.0L GXL -74
Ford Scorpio Cosworth 24V 2.9L Ghia STW -96
samppu
Viestit: 38
Liittynyt: 18 Heinä 2008 10:24
Paikkakunta: turku

Re: Kaarinan Autopalvelu Oy

Viesti Kirjoittaja samppu »

Eiköhön se ole aikalailla samantyyppinen perushomma ammattilaiselle automallista riippumatta. Ja onhan siellä tietääkseni korjaustakuu. :lol:
Focus 1.6 2006
jukka joutsijärvi
Viestit: 39
Liittynyt: 21 Tammi 2006 16:31
Paikkakunta: Rymättylä

Re: Kaarinan Autopalvelu Oy

Viesti Kirjoittaja jukka joutsijärvi »

Meni ohi tämänkaltainen remonttitarve-onneksi.
Jukka
Ford Granada 3.0L GXL -74
Ford Scorpio Cosworth 24V 2.9L Ghia STW -96
Avatar
kaali81
Viestit: 242
Liittynyt: 03 Huhti 2009 20:32
Paikkakunta: Pargas

Re: Kaarinan Autopalvelu Oy

Viesti Kirjoittaja kaali81 »

Asiahan ei tietysti minulle kuulu, mutta...

Kävin tuossa taannoin vaihtamassa 2005 vokukseeni vakionopeuden säätimellä varustetun ratin ja voin vaan sanoa, että A) hinta oli todella kohdallaan (vrt. Automaa) ja B) palvelu ensiluokkaista!!! Ei ole pelkoa, että automaa saisi minulta enään ikinä penniäkään, niin hyvin vakuuttivat minut Kaarinan Autopalvelussa! Ainoa mikä vie Automaassa voiton on, että varaosia löytyy hyllystä jos niitä sattuu joskus kiireellä tarvitsemaan!

Ja vinkkinä niille jotka vakkarista haaveilevat: Nahkaratti vakkarin nappuloilla maksaa voortin varaosatiskillä about 400e, mutta autopurkaamoista ratin saa noin hintaan 100e, omani maksoi postikuluineen 80e! Sitten vaan Kaarinan Autopalveluun (heh heh, mainostetaan vieolä vähän lisää!) ja ratti vaihtoon, on noin tunnin homma + mustan laatikon uudelleen ohjelmointi! Ja eiköhän ala meno maistua...
(Automaassa muuten sanottiin, että vokus tarvitsee ratinvaihdon yhteydessä jonkun kytkimen kytkinpolimen varteen joka maksoi jokusen kympin, omassani tämä kuitenkin oli jo valmiiksi asennettu, mene ja tiedä, mahtavatko vaan rahastaa vähän ekstraa!)
Ajossa:

Volvo XC40 T2 -21
Volvo XC60 D4 AWD Polestar -14

Exät:
3x Escort, 4x Fiesta, 1x F-150, 3x Sierra iS,
1x Mondeo V6, 1x Ka, 8x Focus, 1x Transit 1x Kuga +5x Volvo
murisuttaa

Re: Kaarinan Autopalvelu Oy

Viesti Kirjoittaja murisuttaa »

:oops: Tilasin vuosihuollon ja pyysin vaihtamaan ajovalojen polttimot, muistutin asiasta vielä autoa viedessäni. Huoltoon sanottiin aikaa kuluvan noin 2,5h vaan auto oli valmiina kadulla eikä aikaa ollut kulunut kuin reilu tunti. Vaan eipäs oltu polttimoita vaihdettu, vaikka vielä pyysivät autoa tuodessani allekirjoituksen siitä että palaneet polttimot ja kuluneet sulat saa vaihtaa. Lupasivat myös lähettää tekstiviestin kun auto on valmis - vaan ei viestiä tullut. Ihmettelen nyt voinko luottaa että autooni on listan mukaiset työ suoritettu.Listassa lukee erikseen lamput ja vieläpä kohta ajovalojen suuntauksen tarkistus. Molemmat kohdat on kyllä merkattu hoidetuiksi vaan mitenkä onnistuu ajovalon suuntauksen tarkistus kun, polttimo on palanut. Öljysuodatin laskutettu vaan työlistassa ei merkintää,
öljyproputin laskutettu vaan siitäkään ei huolto-ohjelmassa merkintää.Raikasilmasuodatin laskutettu ja se sentään on merkattu huolto-ohjelmaan vaihdetuksi. Autoni luovuttanut kaveri kyllä lupautui ennen lähtöäni vaihtamaan polttimon vaan enpäs sitä enää jäänyt odottamaan, petyttyäni palveluun. Mielestäni asiakkaalle ei tule valehdella huollon ajasta eikä siitä että ilmoittavat heti kun auto on valmis. Pyydetyt työt tulisi hoitaa kaikki tai sitten pitäisi sanoa ettemme vaihda polttimoita, emmekä tarkista valojen suuntauksia.Hinta 250 en tiedä onko edullinen kallis vai mikä.
tursas
Viestit: 4014
Liittynyt: 10 Tammi 2006 12:33
Paikkakunta: Vantaa

Re: Kaarinan Autopalvelu Oy

Viesti Kirjoittaja tursas »

Pikkasen aina ihmetyttää nää :roll: ; ensimmäinen viesti, ensimmäinen tarinani täällä ja nimmari liittyen juuri tähän asiaan. Mutta etkös osaa kattoa sitä öljysuodatinta, että onkos se uusi vai, mikä on öljyproputin JA jos polttimo olis vaihettu, niin ei kelvannu...tms...

Se 250 € on kyllä paljon rahaa, koska sillä saa jo pientä laittoa leimalle olevan Sierran... :D
Farkku Mondeo 1,8 Bensa, 2002, MK3 STW Turnier Stardust Silver Trend Wagon
EERAHO
Viestit: 11
Liittynyt: 20 Elo 2008 10:49
Paikkakunta: Turku

Re: Kaarinan Autopalvelu Oy

Viesti Kirjoittaja EERAHO »

Itse olen kerran käyttänyt kyseisen paikan palveluja ja kävi kyllä hieman huono tuuri. Tuulilasin vaihdosta muodostui oikea korjaamo kierre. 4 käyntiä ja auto oli korjaamolla ja maalaamossa muistaakseni yhteensä 12 päivää. Palvelu oli kokoajan hyvää ja vuokra-auto järjestyi heidän laskuun aina, mutta vaivaa ja harmia aiheuttui aika paljon.
Ford Focus TDCI Wagon '08
Zoom
Viestit: 5
Liittynyt: 15 Kesä 2010 19:57

Re: Kaarinan Autopalvelu Oy

Viesti Kirjoittaja Zoom »

EERAHO kirjoitti:Itse olen kerran käyttänyt kyseisen paikan palveluja ja kävi kyllä hieman huono tuuri. Tuulilasin vaihdosta muodostui oikea korjaamo kierre. 4 käyntiä ja auto oli korjaamolla ja maalaamossa muistaakseni yhteensä 12 päivää. Palvelu oli kokoajan hyvää ja vuokra-auto järjestyi heidän laskuun aina, mutta vaivaa ja harmia aiheuttui aika paljon.
Tuulilasin vaihdossa suosittelisin käyttämään Raision autolasia, vaikka ei sieltä saakaan gobainin laseja vaan pilkingtonin. Ensi luokkaista työtä. Suosittelen. :)
middlefield

Re: Kaarinan Autopalvelu Oy

Viesti Kirjoittaja middlefield »

Sain Kaarinan Autopalvelusta hyvää palvelua Ford Fiestan (2012) vakionopeussäätimen aktivointiin liittyvässä toimessa. Tiedustelin asiaani ensin heidän kotisivuilla olevan sähköpostilomakkeen kautta. Tiedusteluun vastattiin nopeasti ja sain pyytämäni kustannusarvion. Puhelimitse ajanvaraus onnistui seuraavalle päivälle.
Paikalla ollessa asiointi oli ystävällistä ja 'pajassa' oli tekemisen meininki. Pientä odotusta ennenkuin saatiin testeri käyttöön.
Olen erittäin tyytyväinen toimintaan tiskillä ja hallissa sekä lopulliseen työn tulokseen.
Vaikka cruisen aktivointi osoittautui arvioitua hivenen hankalammaksi, niin kustannusarviosta pidettiin kiinni.
Kyllä kelpaa kruisailla :)
Kokemukseni perusteella voin suositella.
Avatar
Kuugaa
Viestit: 84
Liittynyt: 16 Tammi 2015 12:52

Re: Kaarinan Autopalvelu Oy

Viesti Kirjoittaja Kuugaa »

Palvelu oli hyvää kyseisessä paikassa. Autosta oli polttoaine lämmitin juntturassa. Lupasivat katsoa vikakoodit samalla kun tekevät 120tkm huollon.
Autoa haettaessa kysyin mitä vikakoodeja löytyi ja poistivatko he laitteen lukitustilasta. Lukitustila aukaistu ja syynä kuulemma ylikuumeneminen. Olivat yrittäneet sitä käymään onnistumatta. Laitteessa nimenomaan Fordin modifioima ohjaus ( eeperi ) johon merkkihuollon omat testerit parhaiten sopivat. Tarjosivat uutta aikaa lämmittimen huollolle- tulpan ja sihdin uusinta jotain 500e luokkaa...
Ei sovittu uutta aikaa, menin seuraavana päivänä autosähkökorjaamolle joka tutki lämppäriä obd portin kautta. Selvisi että laite edelleen lukitustilassa vaikka sitä ei ollut huollon jälkeen yritetty käyttää. Asentaja poisti lukitustilan ja laite toiminut siitä asti normaalisti. Ohjeistivat laittamaan lämmöt täysille ennen kuin poistuu autosta jolloin asetus jää muistiin. ( Tästä ei mitään mainintaa merkkiliikkeessä eikä taida olla auton käyttöoppaassakaan automaatti-ilmastoinnille )

Olikohan merkkihuollon tarkoitus rahastaa tyhjästä vai onko kommunikaatio ollut vajavaista asentajan ja myyntitiskin välillä. Ikävä jälkimaku tästä jäi ison laskun kera. Valmistajan päivityksia ei kuulemma ajeta autoon kuin häiriötilanteessa ja rahan voimalla. Tottunut siihen että ne tulee merkkihuollossa automaattisesti.
Vastaa Viestiin