Saako motorcraft-tulppia jkl:stä muualta kuin käyttöautolta?

Sähkölaitteet, sähköongelmat, johdot, laturit jne.
maaco
Viestit: 56
Liittynyt: 06 Loka 2007 21:32
Paikkakunta: Vihtavuori

Saako motorcraft-tulppia jkl:stä muualta kuin käyttöautolta?

Viesti Kirjoittaja maaco »

Joo, otsikko kertoo kaiken. Tarvetta olisi motorcrafteille mk6-fiestaan, tyhjäkäyntiongelmaan on tehty kaikki kotikeinot moottoripesua lukuunottamatta, ja muistin paikalliskorjaamolla tehdyssä huollossa vaihdetut sytytystulpat. Tiedustelua sinne suuntaan, ja sinne on laitettu vieläpä pitkän vaihtovälin tulpat. Ilmeisesti ngk:t tai championit, joten ei ihme kun rallattaa. Merkkiliikkeessäkin sanoivat että kokeiles vaihtaa tulpat, fiestojen tyhjäkäyntiongelmia ovat korjanneet sielläkin laittamalla alkuperäistulpat. Merkkiliikkeen lisiä ei huvittaisi TAAS maksaa, vaikka palvelu siellä hyvin pelaakin. Antoivat jo viimekerralla sivuvilkuista alennusta ja polttimot kaupan päälle kun olen kertaviikkoon hakenut tiivisteitä ja alipainepuolen tavaraa :lol:
tursas
Viestit: 4015
Liittynyt: 10 Tammi 2006 12:33
Paikkakunta: Vantaa

Re: Saako motorcraft-tulppia jkl:stä muualta kuin käyttöautolta?

Viesti Kirjoittaja tursas »

Tilaa/hae/haetuta Motonetista, siellä näytti olevan johonkin Fiestaan jotain Motorcraft tulppia 8 € kipale, mitäköhän ne maksaa merkkiliikkeessä, että kompensoiko se toimituskulut..
Farkku Mondeo 1,8 Bensa, 2002, MK3 STW Turnier Stardust Silver Trend Wagon
monteo
Viestit: 83
Liittynyt: 08 Helmi 2005 11:03

Re: Saako motorcraft-tulppia jkl:stä muualta kuin käyttöautolta?

Viesti Kirjoittaja monteo »

Ainakin Mondeon Duratecin koneessa on NGK tulpat. Katso googlella Tero Anttila Oy, liike josta saa fordin alkuperäsiä osia järkihintaan.
-06 mondeo
Vastaa Viestiin