sierra 2.0 ohc lohkolämppärin tiiviste

Moottori, voimansiirto, viritys jne.
justus
Viestit: 4
Liittynyt: 30 Syys 2006 01:24

sierra 2.0 ohc lohkolämppärin tiiviste

Viesti Kirjoittaja justus »

Ford sierra 2.0 ohc -83 ja ongelmana on se että lohkolämmittimen juuresta on alkanut tihkua jäähdytysnestettä. Millainen tiiviste tuossa yleensä on?

Ulospäin siitä ei näy kuin n. 40mm laippa joka näyttäisi olevan lähes kiinni lohkon kyljessä olevassa pyöreässä ulokkeessa. Lämmitintä pitää paikoillaan lattaraudan pätkää muistuttava pidike joka on ruuvattu lohkon kylkeen pari senttiä lämmitysvastuksen yläpuolelle.

Lohkolämmitin on käsittääksen calix-merkkinen. Mahtaako tuon tiiviste olla o-rengas ja jos on niin minkähän kokoinen se on?
Pientä tihkuahan tuo vuoto ainakin toistaiseksi on mutta mielellään sen tiivisteen vaihtaisi näin kesäkelillä ennen mahdollista vuodon pahenemista.

Juu, ja näkeehän sen tiivisteen tietysti lämppärin irroittamisen jälkeen mutta olisi vallan mahdottoman mukavaa jos osaisi hankkia tiivisteen valmiiksi ennen aukaisua niin homman saisi yhdellä kerralla valmiiksi. Että sillä mielellä kyselen nöyrästi josko joku olisi jo aukaissut tuon paikan ja osaisi kertoa millainen tiiviste siellä piileksii.
jarski
Viestit: 5
Liittynyt: 09 Helmi 2006 18:53
Paikkakunta: joensuu

Re: sierra 2.0 ohc lohkolämppärin tiiviste

Viesti Kirjoittaja jarski »

O-rengashan siellä on ja ainakin omassa -89 sierrassa sinne kävi 32,2x3,0mm kokoinen sellainen..tai ainakin vuoto loppui..
Sierra 2.0 iS
Vastaa Viestiin