Uudet jouset ja nivomat

Renkaat, vanteet, jouset, iskarit, jarrut, madallus, jne.
Buster
Viestit: 201
Liittynyt: 10 Kesä 2005 23:24

Uudet jouset ja nivomat

Viesti Kirjoittaja Buster »

Käykö nivomat iskarilliseen Mk2 farkkumondeoon tavalliset jouset taakse kun omaan silmään näyttäs että vetokoukku "raapii kohta maata" :D mutta ajettavuus on vielä hyvä joten iskareita en taida vaihtaa vielä.
Motonetin luettelossa lukee ainakin että ei tasonsäädöllisiin ja nelivetoihin, omasta mielestä tuo Nivomat ei ole tasonsäätö vaan pikemminkin kovuudensäätö...?
MK1 Fiesta
petrim
Viestit: 108
Liittynyt: 18 Elo 2006 12:52

Re: Uudet jouset ja nivomat

Viesti Kirjoittaja petrim »

Oman Mondeon toinen Nivomat vuotaa vähän ja katsastuksen iskaritestissä vuotava iskari sai hieman heikommat vaimennusarvot.

Kysyin merkkihuollosta iskareiden hintaa ja oli 390e kpl. Ja pareittain pitäisi vaihtaa, joten aika kallista.

Toinen vaihtoehto on kuulemma, että vaihtaa normaalit takaiskarit. Ovat tehneet sellaisia remontteja. Mutta joissain tapauksissa menee myös jouset vaihtoon, jos perä alkaa roikkumaan iskarien vaihdon jälkeen.

Eli ymmärsin niin että osat voi vaihtaa ja käsittääkseni nuo "Nivomat jouset" ovat normaali jousia löysemmät, koska iskari tasaa perän.
Avatar
Zarai
Viestit: 4
Liittynyt: 09 Kesä 2008 07:15
Paikkakunta: Anjalankoski

Re: Uudet jouset ja nivomat

Viesti Kirjoittaja Zarai »

Omassa vuotaa muistaakseni vasen takaiskari ja on juuri tuo kallis nivomat...
Ennen katsastusta täytyy siis tehdä koko paketin vaihto eli taakse uudet tavalliset iskarit sekä perusjouset. Toivotonta saada vanhoilla iskareilla enää leimaa ja nuo nivomatit maksavat täällä 300€/kpl.

Nivomatit ja perusjouset... tuskin oikein toimii ja ajettavuuskin voisi olla aika mielenkiintoinen 8) En suosittele kokeilemaan moista yhdistelmää.
mondeo 1.8 '98
Vastaa Viestiin