mitä peitettä käytätte?

Keskustelua autoista ja autoilusta yleisesti
tanarimies
Viestit: 31
Liittynyt: 23 Syys 2007 20:03

Viesti Kirjoittaja tanarimies »

Patrik28 kirjoitti: Siis kyllähän sen silmällä selvästi näkee, että lasissa on reikä. Siitä menee 3mm pora läpi. Harmi vaan, että reiästä lähtee säröjä, niin sitä ei voi enää paikata.
Miten pitkiä säröjä siitä halkeamasta lähtee? Ainakin Glass Medic -systeemillä pystyy paikkaamaan kohtuullisen hyvin jos kiveniskussa on jotain alle sentin halkeamia. Ja aina paremmin onnistuu paikkaus mitä pikimmin sen vie paikattavaksi ja kun laittaa mahdollisimman tuoreeltaan jotain teippiä (tavallinen läpinäkyvä teippi käy) ettei mene vettä ja paskaa sinne.
...Hetki tyhjän päällä lennettiin
Sitten jysähti
ja päähän koski niin...
Patrik28
Viestit: 137
Liittynyt: 18 Marras 2007 12:17

Viesti Kirjoittaja Patrik28 »

Ei siinä kyllä pahoja säröjä ole (ehkä 1cm). Eräs kaveri sanoi, että tee poralla viiste reikään, niin se riittää. Ja näköjään se on auttanut. Teipinkin laitoin jos joskus tulisi tilaisuus korjata.

Edit. En vaan voi oikein uskoa, että tuo tuulilasin lämmitys sulattaisi minuutissa puhtaaksi. Nimittäin kokeilin erästä uudehkoa Mondeota, ja siinäkin sai 5 min odottaa että jotain huomasi ja 10 minuuttia että oli kokonaan puhdas. Lasi oli huurussa ja jäässä, enkä pyyhkinyt lasia välissä. Niin ja auto oli seissyt ulkona muutaman tunnin 8 asteen pakkasessa. Samalla lailla tuntuu toimivan, kuin Escortissakin siis.
Vastaa Viestiin