Mondeo ei starttaa

Sähkölaitteet, sähköongelmat, johdot, laturit jne.

Valvoja: Moderaattorit

Mondeo ei starttaa

ViestiKirjoittaja Jomo » 25 Joulu 2007 15:13

Mistähän vois johtua, ku -97 Mondeo ei välillä starttaa. Käynyt huollossa Fordilla mut ne ei löydä mitään vikaa....? Toimii ku kello, mut noin kerran viikossa ei starttaa, viimeks jouluaattona....

-Nim. Banaanit kädessä.
Jomo
 
Viestit: 3
Liittynyt: 25 Joulu 2007 15:04

ViestiKirjoittaja anon » 25 Joulu 2007 17:09

Solenoidin vaihto vois auttaa.
Mondeo -09 2.5T
anon
 
Viestit: 543
Liittynyt: 21 Marras 2006 23:33
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Monteonisti » 26 Joulu 2007 00:13

Sulakeboxi ja/tai ajonesto?
Lähteekö "tönäsemällä"? 8)
Monteonisti
 
Viestit: 3144
Liittynyt: 04 Helmi 2005 23:45

ViestiKirjoittaja Jomo » 26 Joulu 2007 11:26

Työntämällä lähtee kyl käyntiin, eli ajonestolaitteessa ei oo vikaa.
Jomo
 
Viestit: 3
Liittynyt: 25 Joulu 2007 15:04

Kaapelointi

ViestiKirjoittaja xtaaviankka » 26 Joulu 2007 16:52

Itsellä oli samanlaista vikaa, vaihdoin startin kaapeloinnin ja seuraavan kerran vaihdoin akun. Vieläkin vähän ontuu joskus, joten startti menee seuraavaksi vaihtoon, kun hiilet loppu.
xtaaviankka
 
Viestit: 236
Liittynyt: 28 Marras 2007 10:20

ViestiKirjoittaja Monteonisti » 27 Joulu 2007 01:38

Jomo kirjoitti:Työntämällä lähtee kyl käyntiin, eli ajonestolaitteessa ei oo vikaa.

Tiedä tuosta mutta -96 Esko oireile samoin ja sulakeboxin vaihto auttoi, siis lähti aina tönäsemällä käyntiin ja vika ei tietenkään koskaan ilmennyt omassa tallissa jotta olisi voinut tutkailla syytä! 8)
Monteonisti
 
Viestit: 3144
Liittynyt: 04 Helmi 2005 23:45

ViestiKirjoittaja Kasperi_83 » 30 Joulu 2007 15:16

No mulla teki omani jokin aika sitte tenät eli vaik kuinka väänsi avaimest ni mitään ei tapahtunu. Startin rele vaan naputti silloin tällöin.

Vika löytyi akulta mottorille menevästä paksusta maapiuhasta. Se oli enää muutamalla säikeellä kii moottoris ni eihä se tietenkää lähe jos ei saa maita.
Kävin teettään uuden ja nyt lähtee iha erilailla käyntii... :lol:

Et jos jotai tuollaista autonne tekee ni kokeilkaa vaik iha ekaks käynnistyskaapelilla akun miinus navast suoraa moottorin runkoon ni jos ei auta ni maadoitus ainaki pelaa... Sithän voi olla moottorilta runkoon menevä maapiuhaki sökö jos auto ei starttaa ollenkaa. En tiedä sit et missä se sijaitsee...

Et tällaista.
Ford mondeo 1.8 TDi -93
Ford Mondeo 2.0 TDci -03 AT
Ford mondeo 2.0 TDci -08 103kw aut.
Kasperi_83
 
Viestit: 106
Liittynyt: 06 Heinä 2006 20:53
Paikkakunta: Kuusamo

ViestiKirjoittaja Jomo » 30 Joulu 2007 21:08

Auto oli Fordilla huollossa, ja ne ainakin väitti käyneensä piuhat läpi... tiedä sitte, kävikö.
Jomo
 
Viestit: 3
Liittynyt: 25 Joulu 2007 15:04


Paluu Autosähkö

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot], focst ja 4 vierailijaa