Transit T350 2.4TDCI 103kw AWD 2010 ei käynnisty puolilämpimänä

Moottori, voimansiirto, viritys jne.
qhad
Uusi foorumilla
Viestit: 1
Liittynyt: 17 Touko 2018 14:24

Transit T350 2.4TDCI 103kw AWD 2010 ei käynnisty puolilämpimänä

ViestiKirjoittaja qhad » 17 Touko 2018 14:33

- Rekisteröity -09
- ajettu nyt n. 120tkm.
- cr-kone
- webasto

Tarinassa tähän mennessä
- Lähtee kylmänä käyntiin välittömästi, jos tämän jälkeen sammuttaa, niin ei meinaa saada kirveelläkään käyntiin. Pelkää sahausta ja mitään ei tapahdu.
- Oire on tullut pikkuhiljaa ja pahentunut ajan myötä ehkä n. 10tkm aikana.
- suuttimet koeponnistettu, ei vikaa
- pa- paineet näyttäisivät pysyvän ylhäällä
- Ei mitään tähän liittyviä vikakoodeja, ainoastaan VNT-ahtimen toiminnasta vähän herjaa.

Seuraavat aihetta sivuavat viestiketjut kaivettu:
Transit ei starttaa: viewtopic.php?f=3&t=43317
Transit 2,2tdci ei käynnisty: viewtopic.php?f=3&t=47183

Tutkitaan em. ketjujen perusteella seuraavaksi webaston osuutta asiaan

Lisäideoita?

t. -k-

Fiestalla
Viestit: 235
Liittynyt: 20 Heinä 2005 21:39
Paikkakunta: Turku

Re: Transit T350 2.4TDCI 103kw AWD 2010 ei käynnisty puolilämpimänä

ViestiKirjoittaja Fiestalla » 18 Touko 2018 00:51

Lämpimänäkö sitten taas lähtee normaalisti käyntiin?

Deippa
Viestit: 294
Liittynyt: 02 Touko 2012 11:52
Paikkakunta: P-Pmaa

Re: Transit T350 2.4TDCI 103kw AWD 2010 ei käynnisty puolilämpimänä

ViestiKirjoittaja Deippa » 18 Touko 2018 08:22

Joku lämpötila-anturi antaa väärää tietoa moottorin lämmöstä, kun moottori hetken lämmennyt? Löysäliitos jossain? Pari villiä arvausta, kun jotenkin tuntuu että moottorinohjaus tuon tekee, siis jos kuumana taas käynnistyy?
S-MAX -10 TDCI 140hv


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa