M: Ford Fiesta 1.6i Sport ZetecS

VAIN FORD (!) Ennen kun jätät ilmoituksesi palstalle, LUE TARKASTI ohjeet. Ohjeet löytyvät palstan yläosasta (tiedotteet).
Puutteelliset ilmoitukset poistetaan ilman huomautusta.
ZetecS
Viestit: 2
Liittynyt: 06 Heinä 2015 22:49

M: Ford Fiesta 1.6i Sport ZetecS

ViestiKirjoittaja ZetecS » 13 Maalis 2019 20:21

Myynnissä vm. 2000 Ford Fiesta 1.6i Sport ZetecS

Kuva

Yhteydenotot sähköpostilla zetecs2000 (at) outlook (.) com

Tässä tarjolla vähän erikoisempi mallisarjansa tehokkain Fiesta sellaista haluavalle. Siistikuntoinen ja hyvin pidetty/paranneltu, erittäin hyvä ajettava.
Varusteina mm. vakionopeudensäädin, kahdet renkaat alumiinivantein, hyvät hifit, hälytin jne.
Kilometrejä on kertynyt n. 227000. Jakopää huollettu 225724 km kohdalla.
Auto on ollut minulla yli 10 vuotta. Pari viimeistä vuotta ollut vain kesäkäytössä ja säilytetty talvet tallissa. Talvirenkaat Fordin alumiinivanteilla tulee mukaan.
Lisätietoja ja kuvia Nettiautossa https://www.nettiauto.com/ford/fiesta/9832673 Auto ei ole kuitenkaan myynnissä siellä.

Autoon on muutoskatsastettu Weitec GTN korkeussäädettävä alustasarja ja paranneltu ajettavuutta muutenkin mm. jarrujen (Fiesta ST, teräspunosletkut) ja puslien osalta (Powerflex, Racing Puma). Milltekin rosterinen pakosarja ja putkisto tuovat hyvät äänet ja todistetusti lisää tehoa n. 118 hv. Mukaan saa halutessaan paljon vaihtoehtoista osaa mm. erilaisia valoja.

Tiedossa olevat viat ovat pienet lakkalohkeamat keulassa sekä takaluukussa oleva ruostekohta. Lisäksi auto tippasee jäähdytinnestettä lohkolämmittimen liittimestä. Ei vaikuta toimintaan ja tarvittaessa korjattavissa tiivisteen vaihdolla. Muutoin auto on hyvässä kunnossa ja siisti. Esimerkiksi Fiestoissa tyyppivikana olevat ruostuvat takakaaret on korjattu molemmilta puolilta uusilla paikkapaloilla.
Hintapyyntö 3200€ / järkeviä tarjouksia otetaan vastaan. Auto sijaitsee Kokkolassa.

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija